PROGRAM PENEBUSAN NESCAFÉ Riuh Raya 2019 | Dear Nestlé Skip to main content
Main banner Main banner

Tempoh Penyertaan
1 April - 30 June 2019

Para pelanggan yang dihormati,

Sambutan anda untuk Program Penebusan NESCAFÉ Riuh Raya/Musim Menuai 2019 adalah sangat mengalakkan dan kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih di atas sokongan anda untuk program ini!

Kami ingin memastikan bahawa setiap pelanggan berpeluang untul menebus ganjaran menarik ini sehingga tamat tempoh promosi pada 30 Jun 2019.

Oleh itu, kami akan hanya menerima boring penebusan SAHAJA sepanjang tempoh 1 Jun 2019 hingga 30 Jun 2019 selaras dengan pindaan had penebusan seperti yang telah dimaklumkan. Anda boleh menuntut ganjaran anda pada tarikh & masa tuntutan khas yang akan dimaklumkan melalui WhatsApp.

Anda akan dimaklumkan melalui aplikasi WhatsApp untuk menuntut ganjaran anda sepanjang tempoh yang telah dinyatakan. Pihak kami telah menetapkan prosedur-prosedur tertentu untuk memastikan setiap pelanggan mendapat peluang untuk menebus ganjaran yang menarik ini.

Kami sangat menghargai kerjasama anda dan memohan maaf di atas sebarang kesulitan.

Sekali lagi, terima kasih kepada semua pelanggan, peminat & penyokong NESCAFÉ diatas sokongan yang tidak terhingga anda.

DESCRIPTIONS

Cara-cara Penyertaan

Langkah 1 : Beli mana-mana produk NESCAFÉ yang mengambil bahagian, dan kumpul:
a) Minimum 6 mata untuk menebus Set A: 1 X set NESCAFÉ Mug; atau
b) Minimum 12 mata untuk menebus Set B: 1 X set NESCAFÉ Coffee Set

Langkah 2 : Muat turun borang penyertaan ini
dan hantarkan bersama-sama dengan bukti pembelian produk di lokasi-lokasi yang mengambil bahagian sepanjang tempoh promosi bermula 1 – 30 Jun 2019. PELANGGAN akan dihubungi melalui WHATSAPP apabila tempoh penebusan diumumkan. PELANGGAN boleh menebus ganjaran pada masa dan tempat yang telah ditetapkan.

Nota: Klik pautan ini untuk senarai penuh lokasi penebusan. Terhad kepad 2 penebusan sehari dan maksimum 30 set haidah sepanjang Tempoh Promosi. 

Tertakluk kepada Terma & Syarat Peraduan BM | ENG

hadiah-Hadiah

Hadiah-Hadiah

Register now to receive our goodie bag!

Terms & Conditions apply*

CLICK HERE