Tesco Lebih Nilai 2018 | Dear Nestlé Skip to main content
Main banner Main banner

Tempoh penyertaan
6 April - 22 April 2018

Beli mana-mana produk NESTLÉ bernilai sekurang-kurangnya RM40 dalam satu resit* dari mana-mana stor Tesco mengikut Jadual Tarikh dan Lokasi Promosi dan menang! 

DESCRIPTIONS

Cara Penyertaan

Langkah 1 : Beli mana-mana produk NESTLÉ (KECUALI produk LACTOGEN Tahap 1 & Tahap 2; dan NAN Tahap 1 & Tahap 2) bernilai sekurang-kurangnya RM40 dalam satu resit dari mana-mana stor Tesco mengikut Jadual Tarikh dan Lokasi Promosi di bawah. 

Langkah 2 : Dapatkan resit bercetak asal sebagai bukti pembelian Produk Nestlé untuk mendapatkan kad “Gores dan Menang” (“Kad Penyertaan”) daripada Ejen Promoter “Lebih Kebaikan Lebih Nilai 2018”;

Langkah 3 :  Peserta yang membeli Produk Nestlé bernilai sekurang-kurangnya RM40 akan diberi peluang untuk menjawab satu (1) soalan di “Bahagian A” Kad Penyertaan. Peserta yang berjaya menjawab soalan dengan tepat akan layak menggores bahagian “Gores Sini” di “Bahagian A” untuk menebus hadiah yang tertera.

Langkah 4 :Peserta yang membeli Produk Nestlé yang bernilai LEBIH daripada RM45 dalam satu resit akan layak menjawab satu (1) soalan lagi di “Bahagian B” Kad Penyertaan setelah peserta berjaya menjawab soalan dan memenangi hadiah di “Bahagian A”. Peserta yang berjaya menjawab soalan dengan tepat di “Bahagian B” layak mengores bahagian “Gores Sini” di “Bahagian B” dan berpeluang memenangi sebuah Televisyen LED berjenama.
 
Tertakluk kepada Terma & Syarat Peraduan.

Tesco Location Table Image Tesco Location Table Image

hadiah-Hadiah

Hadiah-Hadiah